注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

星星の杂物柜

总在快乐的时候,感到微微的惶恐;在开怀大笑时,留下感动的泪水

 
 
 

日志

 
 
关于我

i'm dreaming of a white christmas just like the ones i used to know where the treetops glisten,and children listen to hear sleigh bells in the snow

网易考拉推荐

高一十班挚友营  

2008-08-07 01:27:46|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

刚刚在蜘蛛度罗到聚会嗰晚的照片,发左比阿丹睇,鬼叫距甘早就飞走左咩,唔系都可以同我地聚下。

阿丹话好似个个都圆润左,我都系睇相先觉得,好彩嗰日无听到MISS张讲话坐前排,发现前排D人影到好似圆润D甘。

再比较翻高一时候个样,真系发觉原来大家都变左好多,哈哈

呢张应该系人家高考期间影的。

而呢张好明显系校运会啦。

高中,我分过去三个班,但系好似同十班嘅感情系最好的,可能因为大家经历过军训,又同宿舍一班人一起。

而到左高二,分左去七班,只系逗留左半年,可能只系同PPA班人熟D。若果唔系因为七班要转作生物+物理班的话,可能都会同呢班人一齐度过高中时代。

到左高二下学期,坚持学物理的我再度要接受分班的命运,又分左去八班,真系发觉自己命途都几多舛下,不过都好嘅,分左去其他班又识多D人。

 

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017